Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf in en win!

Maak kans op een uniek zilveren sieraad van Ger Wouters Goudsmid. Regelmatig verloten we een sieraad onder onze nieuwsbrief­lezers. Op 21 juni 2021 is de volgende trekking.

Wat moet je daarvoor doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt een e-mail waarmee je het e-mailadres moet bevestigen, let dus ook op je spam-box (anders loot je niet mee). Deel deze pagina op facebook.

Eenmaal ingeschreven op onze nieuwsbrief, krijg je regelmatig een update over de nieuwe collecties, nieuws en wetenswaardigheden over edelstenen en sieraden. Wees gerust: we versturen beslist niet dagelijks. We gaan niet spammen.

Een Stoere, Stevige, Statement-ring in aanbouw. Welke gaan we op 21 juni verloten?

De ring wordt op maat gemaakt. Voor deze statementring geldt dat deze gemaakt wordt vanaf maat 18. Heb je kleinere vingers dan kan je hem bijvoorbeeld als duimring gaan dragen. Extra stoer! Ook mag je iemand anders de ring cadeau doen. Diegene moet dan wel zelf meekomen bij het ophalen.

Actievoorwaarden:

  • De prijs moet binnen 3 maanden worden opgehaald in Zaandam (we zijn coronaproof).
  • De winnaar / winnares gaat akkoord dat wij een foto maken. We delen deze op sociale media en plaatsen hem in de nieuwsbrief.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Iedereen die op de datum van de verloting staat ingeschreven doet mee.
  • Per persoon is één inschrijving toegestaan.
  • De deelnemer is 18 jaar of ouder.